Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Those Who Kill S02 te zien bij de NPO

  •  
13-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
193 keer bekeken
  •  
Those Who Kill S02
Het Deense misdaaddrama krijgt dit jaar alsnog een tweede seizoen, maar wel met nieuwe personages.
Het eerste seizoen van Those Who Kill kreeg weliswaar verschillende remakes (met ook een Nederlandse versie getiteld De Jacht , te zien op Videoland), maar was niet het succes waar de Deense zender TV2 op hoopte. Toch kreeg de serie nog een tweede seizoen, waarin andere personages te zien zijn. In de nieuwe reeks raakt detective Jan Michelsen (Kenneth M. Christensen uit Below the Surface ) geobsedeerd door de verdwijning van de 17-jarige Julie. Wanneer hij stuit op het stoffelijk overschot van een andere tiener en er vervolgens nog een jong meisje ontvoerd wordt, schakelt hij de hulp in van profiler Louise Bergstein (Natalie Madueño uit Follow the Money ). Het nieuwe seizoen werd geschreven door Ina Bruhn (Occupied, Dicte) en de regie was in handen van Carsten Myllerup (Black Widows, Dicte).
Those Who Kill S02 is vanaf 20 april wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De complete reeks is vanaf die dag eveneens al vooruit te kijken op NPO Start Plus.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief