Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Widow komt in maart naar Amazon

  •  
26-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Widow
De nieuwe misdaadthriller van de makers van The Missing werd gedeeltelijk opgenomen in Rotterdam.
Kate Beckinsale mocht met Underworld ooit een eigen filmreeks dragen, maar de Britse actrice maakt deze winter haar eerste overstap naar televisie. In de serie The Widow geeft ze gestalte aan Georgia Wells, die ooit haar echtgenoot verloor bij een vliegtuigcrash. Nadat ze stuit op bewijs dat haar man toch nog in leven is, gaat ze op onderzoek uit. Een intensieve zoektocht leidt haar naar de gevaarlijke wildernis van Congo. Een van de bijrollen in het drama is voor Game of Thrones-acteur Charles Dance. The Widow werd bedacht door Harry en Jack Williams, eerder ook verantwoordelijk voor The Missing en Liar. Het duo produceert tevens het op Amazon te bekijken Fleabag. De opnamen van The Widow vonden plaats in Zuid-Afrika, Wales en Rotterdam.
The Widow is een coproductie van Amazon en de Britse zender ITV. In Nederland is de serie vanaf 1 maart te zien op Amazon. De tv-reeks bestaat uit acht afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief