Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead: tweede spin-off onthuld

  •  
08-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead
Na Fear the Walking Dead komt er een tweede spin-off: zender AMC bestelt alvast tien afleveringen.
Zender AMC breidt hun Walking Dead-universum nog verder uit: er is officieel groen licht gegeven aan een tweede spin-off van The Walking Dead. De aftakking volgt twee jonge vrouwen (het coming of age -genre doet het natuurlijk erg goed nu) en zal zich richten op de eerste generatie mensen die opgroeiden tijdens de vroege jaren van de zombieplaag. AMC bestelt een eerste reeks die zal bestaan uit tien afleveringen. De nieuwe serie werd bedacht door voormalig Walking Dead-showrunner Scott M. Gimple (hij werd vervangen door Angela Kang ) en Matt Negrete. Daarbij zal Negrete, die de afgelopen vijf jaar aan The Walking Dead werkte als scenarist en als producent, aantreden als showrunner. De nog titelloze tweede spin-off van The Walking Dead moet in 2020 op televisie in première gaan.
Het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead , de eerdere spin-off, gaat begin juni in première op AMC, maar de zender is inmiddels niet meer beschikbaar in Nederland.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief