Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead S10 heeft datum en trailer

  •  
19-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S10
Het tiende seizoen van The Walking Dead is bij ons vanaf maandag 7 oktober wekelijks te zien op Fox.
De Amerikaanse zender AMC heeft de premièredatum van het tiende seizoen van The Walking Dead vastgelegd op zondag 6 oktober, en direct daarna maakte Fox bekend dat zij de serie vanaf maandag 7 oktober weer wekelijks gaan uitzenden in Nederland. Het nieuws werd onthuld tijdens het Walking Dead-panel op Comic-Con in San Diego, waar showrunner Angela Kang aanwezig was met een aantal van de castleden. Daar werd tevens de eerste trailer onthuld, die ook meteen online werd gezet. Op Comic-Con werd ook bevestigd dat Danai Gurira (Michonne) dit seizoen afscheid zal nemen van de serie, terwijl de cast wordt uitgebreid met Thora Birch (Ghost World) en Kevin Carroll (The Leftovers). En de makers hopen op een terugkeer van Lauren Cohan (Maggie).
Op 6 oktober zie je bij Fox ook nog een marathon met de afleveringen uit de tweede helft van seizoen negen, direct gevolgd door de eerste aflevering van seizoen tien.
Update: bekijk ook de eerste teaser voor de nieuwe Walking Dead-film(s).
https://www.youtube.com/watch?v=sJ65rxjaNGA https://www.youtube.com/watch?v=N8kk9dQuK3o
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief