Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead S10: finale is op 5 oktober te zien bij Fox

  •  
25-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S10
Verder werd seizoen elf uitgesteld tot 2021, maar krijgt seizoen tien in dat jaar wel zes extra afleveringen.
De grote finale van het tiende seizoen van The Walking Dead liep vertraging op in verband met corona, maar heeft alsnog een datum gekregen: de finale zal bij ons in Nederland op maandag 5 oktober te zien bij Fox. Er was nog meer nieuws, want de finale is nu geen finale meer: showrunner Angela Kang onthulde dat seizoen tien zal worden uitgebreid met zes extra afleveringen die begin 2021 in première gaan, mits alles 'loopt zoals gepland'. Het elfde seizoen zal dit jaar de gebruikelijke première in de herfst niet halen, en wordt uitgesteld tot later in 2021. Ook Fear the Walking Dead S06 (11 oktober) en The Walking Dead: World Beyond (4 oktober) kregen nieuwe premièredata, maar nog niet voor Nederland, waar Amazon de vod-rechten van beide spin-off's in het bezit heeft.
The Walking Dead S10E16 is op maandag 5 oktober om 22.00 uur te zien op Fox.
https://www.youtube.com/watch?v=u46ksNBTHqk https://www.youtube.com/watch?v=8U49h527jnE https://www.youtube.com/watch?v=P2HYQ3rYkPQ
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief