Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead S09 start op 9 oktober

  •  
20-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Walking Dead S09
Bekijk een ruim vijf (!) minuten durende trailer voor het negende seizoen van The Walking Dead.
Op de Comic-Con beurs in San Diego werd door AMC, de zender dat The Walking Dead uitzendt in Amerika, onthuld dat het nieuwe seizoen op 7 oktober in première gaat. Bij ons in Nederland start Fox op 9 oktober met de gloednieuwe afleveringen. De nieuwe trailer toont Negan (Jeffrey Dean Morgan) in gevangenschap, terwijl Rick (Andrew Lincoln) een nieuwe wereld op wil bouwen. The Walking Dead neemt dit seizoen afscheid van een aantal bekende gezichten, maar er worden ook nieuwe personages toegevoegd. Zo zal Samantha Morton (Minority Report) in de negende reeks geïntroduceerd worden als een personage genaamd Alpha, die in de comics van Robert Kirkman bekend staat als de leider van The Whisperers. De eerste aflevering van het aanstaande seizoen werd geschreven door Angela Kang, de nieuwe showrunner The Walking Dead.
Bekijk de vijf minuten durende trailer voor het negende seizoen. De beelden gingen vandaag in première op Comic-Con en werden vervolgens ook online vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief