Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead: ode aan Carl Grimes

  •  
28-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
165 keer bekeken
  •  
The Walking Dead
De première van The Walking Dead van maandag stond in het teken van de door een Walker gebeten zoon van Rick.
Eerder deze week las je al onze spoilervrije recensie van de opener van de tweede helft van het achtste seizoen. Het onderstaande filmpje bevestigt echter een grote spoiler   voor kijkers die de aflevering nog niet hebben gezien; Carl Grimes, die vanaf de eerste aflevering bij The Walking Dead betrokken was, is definitief uit de serie geschreven. De zoon van Rick en Lori werd gespeeld door Chandler Riggs. Toen de serie in 2010 begon was de acteur tien jaar oud en de kijkers van The Walking Dead hebben hem de laatste jaren dus letterlijk volwassen zien worden. In het filmpje blikken de cast en crew terug op de ontwikkeling die Carl vanaf het prille begin doormaakte. En schrik niet; Andrew Lincoln (Rick) praat hier met zijn normale Britse accent.
Het achtste seizoen van The Walking Dead is vanaf nu weer elke maandag om 22.00 uur te zien op zender Fox. De serie is ook al zeker van nog een negende seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief