Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead: bekijk de opening van S08E09

  •  
23-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The walking dead
Het achtste seizoen van The Walking Dead wordt komende maandag om 22.00 uur weer hervat op zender Fox.
En om de fans alvast lekker te maken werden de eerste minuten van de aankomende première online vrijgegeven. De aflevering opent met een scène waarin Daryl (Norman  Reedus) en de groep zich in het riool schuilhouden voor Negan (Jeffrey Dean Morgan). In de laatste aflevering werd tevens onthuld dat Carl (Chandler Riggs) is gebeten door een Walker, waardoor zijn einde nu steeds dichterbij komt. Na het achtste seizoen krijgt The Walking Dead ook nog een negende seizoen , hoewel showrunner Scott Gimple tegen die tijd vervangen zal worden door Angela Kang. Er gaan ook geruchten dat Lauren Cohan (in de serie te zien als Maggie) The Walking Dead na dit seizoen zal verlaten, aangezien haar contract afloopt en ze onlangs gecast werd in een nieuwe tv-pilot.
Lees onze recensie van de start van het achtste seizoen, dat maandag wordt hervat op Fox. In april gaat ook de spin-off Fear the Walking Dead weer van start op AMC.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief