Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Umbrella Academy krijgt tweede seizoen

  •  
02-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Umbrella Academy
De finale zette de deur al wagenwijd open voor nog meer afleveringen, en Netflix heeft er weer tien besteld.
Netflix heeft een tweede reeks van The Umbrella Academy aangekondigd. Castleden Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin Min, zijn momenteel al bevestigd voor het tweede seizoen en Steve Blackman ( Altered Carbon ) treedt opnieuw aan als showrunner. The Umbrella Academy draait om een familie van geadopteerde supermensen, die na de dood van hun pleegvader weer herenigen. Een van hen (Number Five, gespeeld door Aidan Gallagher) komt uit een dystopische toekomstwereld, en dus moet degene die voor deze apocalypse verantwoordelijk gaat zijn gevonden en gestopt worden. The Umbrella Academy is een adaptatie van de door Dark Horse uitgegeven comics van Gerard Way, ooit de frontman van de band My Chemical Romance, die geïllustreerd werden door Gabriel Bá.
Het tweede seizoen krijgt wederom tien afleveringen van een uur. De productie start deze zomer in Canada. Wanneer seizoen twee in première gaat is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief