Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Terror S02: George Takei gecast

  •  
19-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De voormalig Star Trek-acteur treedt voor de nieuwe reeks van de horrorserie tevens aan als consultant.
The Terror neemt telkens een historische gebeurtenis als uitgangspunt en voegt daar vervolgens een fictief (horror) element aan toe. Het tweede seizoen zal straks gaan over een geestverschijning, die een hechte Japans-Amerikaanse gemeenschap overal blijft achtervolgen. George Takei (jarenlang te zien in Star Trek, maar inmiddels tevens bekend als activist) krijgt een vaste rol als Yamato-san, de voormalige kapitein van een vissersboot en één van de oudste steunpilaren in de commune. Takei treedt ook aan als consultant, want het tweede seizoen speelt zich (gedeeltelijk) af in een interneringskamp tijdens WO II en de nu 81-jarige acteur zat als kind ooit opgesloten in zo'n kamp. Het tweede seizoen van The Terror werd bedacht door Alexander Woo (True Blood), die als showrunner ondersteuning krijgt van Max Borenstein (Minority Report).
Het eerste seizoen van The Terror is nu te zien bij Amazon Prime Video. We kunnen al verklappen dat die reeks terugkomt in onze top tien met beste series van 2018.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief