Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Tailor (Terzi): trailer en datum voor tweede seizoen van Turkse serie

  •  
09-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3633 keer bekeken
  •  
The_Tailor_102_Unit_00477

In het tweede seizoen van het Turkse drama wordt de vriendschap tussen Peyami en Dimitri nog verder getest, terwijl Esvet meer tijd doorbrengt met Mustafa.

Foto credit: Netflix

Begin deze maand verscheen de Turkse dramaserie The Tailor (of: Terzi) op Netflix en het tweede seizoen laat niet lang meer op zich wachten: vanaf 28 juli kun je bij de streamingdienst kijken naar nieuwe afleveringen. The Tailor volgt de talentvolle kleermaker Peyami (Çagatay Ulusoy, eerder op Netflix te zien in de serie The Protector), die een trouwjurk maakt voor aanstaande bruid van zijn schimmige vriend Dimitri (Salih Bademci). Ook draagt hij de zorg voor zijn verstandelijk beperkte vader Mustafa (Olgun Şimşek), die het denkvermogen van een kind heeft. In de tweede reeks wordt Peyami's vriendschap met Dimitri verder op de proef gesteld, terwijl Esvet (Şifanur Gül) meer tijd doorbrengt met Mustafa en een nieuwe vrouw zijn leven betreedt. Het tweede seizoen is nog niet het einde van de serie: er werd ook al een derde seizoen opgenomen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief