Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Tailor (Terzi): derde seizoen verschijnt in november op Netflix

  •  
05-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2373 keer bekeken
  •  
Terzi2

De Turkse dramaserie volgt een kleermaker (Çagatay Ulusoy) die ziet hoe de liefde van zijn leven (Sifanur Gül) trouwt met zijn beste vriend (Salih Bademci).

Vanaf 3 november kun je bij Netflix kijken naar nieuwe afleveringen van The Tailor (of: Terzi). De Turkse dramaserie werd destijds in zijn geheel opgenomen, waarna de reeks in drie seizoenen werd gesplitst. The Tailor draait om de talentvolle kleermaker Peyami (Çagatay Ulusoy, eerder al op Netflix te zien in de serie The Protector), die een trouwjurk maakt voor Esvet (Sifanur Gül), de aanstaande bruid van zijn schimmige vriend Dimitri (Salih Bademci). Er is wel een complicatie: die aanstaande bruid is tevens de liefde van zijn leven. Verder draagt Peyami ook de zorg voor zijn verstandelijk beperkte vader Mustafa (Olgun Şimşek), die het denkvermogen van een kind heeft. In het derde seizoen worden de gevoelens die Peyami voor Esvet koestert steeds intenser, waardoor hij uiteindelijk moet kiezen tussen zijn liefde voor haar en zijn vriendschap met Dimitri.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief