Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Sinner: Carrie Coon te zien in seizoen twee

  •  
04-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
94 keer bekeken
  •  
Fargo S03
Naast de actrice uit Fargo en The Leftovers werden nog twee andere acteurs aan de cast toegevoegd.
Het eerste seizoen van The Sinner (bij ons in Nederland te zien op Netflix) was bedoeld als miniserie, maar na het enorme succes werd er alsnog een tweede reeks besteld. Daarin zal detective Ambrose (Bill Pullman) een volgende zaak rond een 'moordenaar zonder motief' gaan onderzoeken. Nu reist hij naar een plaatsje nabij New York, waar een elfjarige jongen zonder aanwijsbare aanleiding zijn ouders heeft vermoord. Carrie Coon ( Fargo S03 ) speelt Vera, een mysterieuze vrouw die moet kiezen tussen de idealen van haar gemeenschap en haar eigen behoeften. Verder kruipt Natalie Paul (de journaliste uit The Deuce ) in de huid van Heather, een jonge agente die Ambrose naar New York haalt. Hannah Gross (de vriendin van Jonathan Groff in Mindhunter ) is gecast als Marin, de beste vriendin van Heather, die twee jaar eerder op mysterieuze wijze verdween.
Het tweede seizoen van The Sinner gaat in augustus in première in Amerika. Carrie Coon is nu in de bioscoop te horen als Proxima Midnight in Avengers: Infinity War.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief