Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Simpsons S29 krijgt marathon uitzending

  •  
28-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
The Simpsons
Het meest recente seizoen van The Simpsons wordt op zaterdag 28 juli in zijn geheel uitgezonden op Fox.
De animatieserie over de gele familie uit Springfield brak eerder dit jaar een record. The Simpsons versloeg namelijk de western Gunsmoke als de langstlopende serie (live action en animatie) in een prime time-tijdslot. En er is daarnaast ook al een dertigste seizoen aangekondigd. In Amerika kwam het 29ste seizoen vorige maand ten einde en Fox zal het complete seizoen in Nederland uitzenden op zaterdag 28 juli. Er wordt om 09.30 uur afgetrapt en de marathon duurt tot 19.15 uur. Ook dit seizoen zijn er weer heel veel gastoptredens. Zo passeren Norman Lear , Martin Short , Ray Liotta en Nikolaj Coster-Waldau de revue. Verder keert Kelsey Grammer ( Like Father ) terug als Sideshow Bob voor een zang-scène en vraagt Homer in een aflevering hulp aan basketballer Shaquille O'Neal.
The Simpsons werd eind jaren tachtig bedacht door Matt Groening, die daarna ook verantwoordelijk was voor Futurama en het nog te verschijnenen Disenchantment.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief