Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Ritual: trailer voor horrorfilm van Netflix

  •  
28-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
The Ritual Netflix
Na Open House heeft Netflix voor februari weer een nieuwe griezelfilm klaarstaan in de vorm van The Ritual.
De Britse horrorfilm speelt zich af in de Scandinavische wildernis. Vier oude vrienden komen daar samen om even aan alle problemen thuis te ontsnappen en hun overleden vriend een laatste eer te bewijzen. Nadat één van de vier te kampen krijgt met fysieke ongemakken, besluiten ze een kortere route door de bossen te nemen om sneller thuis te komen. De tocht mondt echter al snel uit in een Blair Witch-achtige nachtmerrie, die iets te maken heeft met een oude Noorse legende. De vrienden worden gespeeld door Rafe Spall (Prometheus), Robert James-Collier (Downton Abbey), Arsher Ali (Line of Duty) en Sam Troughton (Alien vs. Predator). De regie was in handen van David Bruckner, die eerder segmenten van horroranthologieën als The Signal, V/H/S en Southbound schreef en regisseerde. Met The Ritual levert hij zijn eerste avondvullende horrorfilm af.
The Ritual debuteerde in september van het vorige jaar op het Toronto Film Festival, waarna Netflix de uitzendrechten aankocht. De film gaat op 9 februari bij de streamingdienst in première.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief