Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Righteous Gemstones: derde seizoen heeft datum bij HBO Max

  •  
01-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
408 keer bekeken
  •  
adam-devine-danny-mcbride-edi-patterson

© Jake Giles Netter / HBO Max

De komische serie over een excentrieke familie van evangelisten is afkomstig van Danny McBride, die eerder al Eastbound & Down en Vice Principals maakte voor HBO.

Het derde seizoen van The Righteous Gemstones is in Nederland vanaf 19 juni wekelijks te zien op HBO Max. De komische serie draait om een excentrieke familie van evangelisten, met Eli Gemstone (John Goodman) als de patriarch. Zijn verwende kinderen Jesse (Danny McBride), Kelvin (Adam DeVine) en Judy (Edi Patterson) krijgen nu de kans om de kerk over te nemen, maar merken al snel dat leiderschap meer vergt dan ze ooit hadden gedacht. In de derde reeks heeft de familie verder ook nog te maken met de leider van een militie, gespeeld door Steve Zahn (The White Lotus). The Righteous Gemstones werd bedacht door Danny McBride zelf, die op HBO eerder al succes had met de series Eastbound & Down en Vice Principals. Walton Goggins, die met McBride te zien was in Vice Principals, vertolkt een bijrol in The Righteous Gemstones.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief