Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Ranch: eerste blik op zesde deel

  •  
28-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
The Ranch Part 6
De laatste afleveringen van het derde seizoen van The Ranch verschijnen 7 december op Netflix.
In de tweede helft van het derde seizoen gaan we de ontslagen Danny Masterson niet meer terugzien. Zijn personage Rooster werd aan het einde van de eerste helft uit de serie geschreven. Daarmee verliest acteur Ashton Kutcher zijn voormalig collega uit That 70's Show, maar de cast van The Ranch wordt straks aangevuld met zijn oud Punk'd-collega Dax Shepard, die al eventjes te zien is in de nieuwe trailer. Hij geeft gestalte aan Luke Matthews, een ex-militair die in contact komt met Colt (Ahston Kutcher) en zijn vader Beau (Sam Elliott). In het tweede helft van seizoen drie gaan we tevens zien hoe Colt en Abby (Elisha Cuthbert) zich voorbereiden op de komst van hun eerste kind. Tot slot vraagt Beau zich af of hij straks veilig met pensioen kan gaan.
The Ranch S03B is vanaf 7 december te zien op Netflix. Ondanks het wegvallen van Masterson werd de komische dramaserie ook nog verlengd met een vierde seizoen.
Lees ook: The Ranch S2E1-3: sitcom wordt drama en leer meer de intro van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief