Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Rain: tweede seizoen arriveert in 2019

  •  
30-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Rain S02
Netflix maakte vandaag bekend dat hun eerste Deense tv-serie The Rain een tweede seizoen krijgt.
Het tweede seizoen van The Rain gaat later dit jaar in productie en de afleveringen zullen vervolgens in 2019 op Netflix debuteren. In het eerste seizoen komt de jonge Simone (Alba August) samen met haar broertje Rasmus (Bertil De Lorenzi) uit een bunker in een woud, om vervolgens te ontdekken dat de beschaafde wereld (bijna helemaal) is weggevaagd door een dodelijk virus dat zich verspreidt via de regen. Vervolgens trekken ze samen met andere overlevenden door het verlaten landschap, op zoek naar antwoorden. 'We zijn erg blij dat we met de bedenkers en de cast mogen werken aan een tweede seizoen', liet Kelly Luegenbiehl, vice-president van de internationale Originals van Netflix, weten in een verklaring. 'The Rain vertelt een menselijk verhaal waar kijkers in allerlei verschillende landen zich mee kunnen identificeren.'
Het eerste seizoen van The Rain bestond uit acht afleveringen en werd begin vorige maand beschikbaar gesteld op Netflix. Lees ook de recensie van het eerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief