Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Politician: trailer voor serie van Ryan Murphy

  •  
19-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Politician poster
Payton (Ben Platt) is vastbesloten ooit president te worden en zijn campagne begint al op de middelbare school.
In de politieke satire The Politician geeft Ben Platt (Pitch Perfect) gestalte aan Payton Hobart, een rijke student uit Santa Barbara, Californië. Payton weet al vanaf zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: de middelbare school. Om als Student Body President verkozen te worden en een plekje op Harvard te bemachtigen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn, zonder daarbij zijn eigen moraliteit en imago op te offeren. Gwyneth Paltrow heeft een bijrol als zijn moeder en verder is ook Jessica Lange te zien. The Politician is de eerste Netflix-serie van Ryan Murphy ( American Crime Story ), die vorig jaar een exlusief contract tekende bij de vod-dienst.
The Politician verschijnt 27 september op Netflix. Ryan Murphy werkt voor Netflix eveneens aan Ratched , een prequel op de film One Flew Over The Cuckoo's Nest.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief