Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Politician onthult cast en datum

  •  
22-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Politician
De eerste Netflix Original van Ryan Murphy (Pose) heeft rollen voor Gwyneth Paltrow en Jessica Lange.
Producent Ryan Murphy maakte jarenlang succesvolle series voor zender FX, waarvan er ook een aantal (zoals Pose ) in Nederland beschikbaar zijn op Netflix. Inmiddels staat Murphy echter onder contract bij Netflix en eind september verschijnt zijn eerste voor de VOD-dienst gemaakte serie: The Politician. De zwarte komedie biedt een satirische blik op wat er nodig is om het te maken als politicus. Het verhaal volgt Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara die al vanaf zijn zevende zeker weet dat hij straks de president van Amerika gaat worden. En de 'campagne' om dat te bewerkstelligen begint al op de middelbare school. De cast bestaat verder uit Gwyneth Paltrow (Iron Man), Jessica Lange ( Feud ), Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones en Benjamin Barrett.
The Politician verschijnt 27 september op Netflix. Ryan Murphy werkt voor Netflix eveneens aan Ratched, een prequel op de film One Flew Over The Cuckoo's Nest.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief