Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The OA S02 onthult datum en trailer

  •  
27-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The OA S02
Het tweede seizoen liet wat langer op zich wachten omdat de makers er ruim de tijd voor wilden nemen.
Het mysterieuze The OA verscheen eind 2016 vrij onverwacht op Netflix. De serie bleek een succes, en begin 2017 werd vervolgens een tweede reeks aangekondigd. Daarna bleef het lange tijd stil, maar Netflix heeft nu de trailer onthuld voor het tweede seizoen, dat in maart bij de VOD-dienst verschijnt. De tweede reeks van The OA is opnieuw afkomstig van Zal Batmanglij en Brit Marling, die eerder werkten aan de indie-films Sound of My Voice en The East. In het tweede seizoen is de door Marling gespeelde Prairie (The OA) verzeild geraakt in een nieuwe dimensie, waar ze uiteindelijk een privé-detective helpt tijdens zijn zoektocht naar een verdwenen tiener. Ondertussen probeert men in de eerste dimensie te ontcijferen wat er nu allemaal precies gebeurd is.
The OA S02 verschijnt 22 maart op Netflix. Lees verder ook onze recensie en onze diepere analyse van het eerste seizoen en beluister de bijbehorende soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief