Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Morning Show: trailer onthult Jennifer Aniston

  •  
19-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Morning Show
De actrice uit Friends is in de dramaserie te zien met haar vriendin Reese Witherspoon (Big Little Lies).
The Morning Show geeft een kijkje achter de schermen bij de (nieuws)shows die in de vroege ochtend op televisie worden uitgezonden. De cast wordt aangevoerd door Jennifer Aniston, in haar eerste vaste tv-rol sinds het einde van Friends in 2004. In de trailer zien we hoe haar personage omgaat met het ontslag van haar co-host ( Steve Carell ), terwijl ze op de werkvloer gezelschap krijgt van een nieuw gezicht ( Reese Witherspoon ). Witherspoon en Aniston zijn ook als producenten aan The Morning Show verboden. Bijrollen zijn er voor Billy Crudup (Almost Famous), Mark Duplass ( Paddleton ) en Gugu Mbatha-Raw ( Black Mirror ). De serie werd geschreven door Kerry Ehrin ( Bates Motel ) en de regie was in handen van Mimi Leder (ER, The Peacemaker, Deep Impact).
The Morning Show verschijnt in de herfst bij Apple TV+, de dit jaar te verschijnen vod-dienst van Apple die straks te bekijken is op televisies met een Apple tv-app.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief