Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Miracle komt naar NPO Start Plus

  •  
08-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
The Miracle
De Italiaanse dramaserie (in eigen land beter bekend als Il Miracolo) is afkomstig van zender Sky (The Young Pope).
The Miracle werd bedacht door de Italiaanse auteur Niccolò Ammaniti (Zo God het wil), die tevens zelf aantrad als één van de scenaristen en één van de regisseurs. In de serie staat Italië aan de vooravond van een cruciaal EU-referendum, als zich een wonder voltrekt: in de schuilplaats van een crimineel wordt een Madonna (een beeldje van de Heilige Maria) gevonden die bloed huilt. Dit wonder zal grote gevolgen blijken te hebben voor de vier hoofdpersonen van het verhaal: de jonge premier Pietromarchi, de gevallen priester Marcello, het hoofd van de Carabinieri Votta en onderzoekster Sandra. The Miracle was vorig jaar al te zien op Sky Italia, de Italiaanse tv-zender die ook verantwoordelijk was voor The Young Pope (een coproductie met HBO) en Gomorra (dat hier te zien is op Netflix).
Alle afleveringen van The Miracle (acht stuks) zijn vanaf 29 maart te zien op NPO Start Plus. De NPO kocht onlangs ook de Italiaanse serie My Brilliant Friend aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief