Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Marvelous Mrs. Maisel krijgt derde seizoen

  •  
21-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Marvelous Mrs. Maisel
De premièredatum van seizoen twee is nog onbekend, maar de serie is nu al zeker van ook een derde reeks.
Begin 2017 bestelde Amazon direct twee seizoenen van The Marvelous Mrs. Maisel en dat bleek geen verkeerde keuze. Seizoen een won namelijk twee Golden Globes, inclusief die voor beste komedie. Ook hoofdrolspeelster Rachel Brosnahan ( House of Cards ) viel destijds in de prijzen. The Marvelous Mrs. Maisel speelt zich af in de jaren vijftig en volgt de belevenissen van Miriam 'Midge' Maisel (Brosnahan), een brave huisvrouw die bedrogen wordt door haar man (Michael Zegen) en in een dronken bui op een podium verbaal van zich afbijt. Een van de werknemers (Alex Borstein, Lois Griffin in Family Guy ) in het café waar het tafereel plaatsvindt besluit haar te begeleiden als stand up-comedian. Tony Shalhoub (Monk) en Marin Hinkle (Two and a Half Men) spelen haar ouders.
The Marvelous Mrs. Maisel werd bedacht door Amy Sherman-Palladino ( Gilmore Girls ), die ook een contract tekende bij Amazon. Lees ook ons interview met haar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief