Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Mandalorian: eerste blik op Star Wars-serie

  •  
24-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Mandalorion
Jon Favreau (Iron Man) maakte een door het werk van Sergio Leone geïnspireerde 'space western' voor Disney+.
Disney onthulde de trailer voor The Mandalorian, een nieuwe Star Wars-serie van regisseur Jon Favreau (The Lion King). Het verhaal volgt een met Boba en Jango Fett vergelijkbare premiejager (Pedro Pascal uit Narcos en Game of Thrones ), die door zijn werkgever (Carl Weathers, Apollo Creed in de Rocky-franchise) op een missie wordt gestuurd. Verder toont de trailer ook de personages van onder anderen Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Gina Carano (Deadpool) en, helemaal op het einde, Werner Herzog (de Duitse filmregisseur). Tot slot zal Taika Waititi (die ook zelf een aflevering regisseert) te horen zijn als droid IG-11. Volgens Favreau werd The Mandalorian beïnvloed door onder meer de oude spaghetti-westerns van Sergio Leone (denk aan de Man with No Name-trilogie).
The Mandalorian is vanaf 12 november, de dag waarop Disney+ in Nederland wordt gelanceerd, te zien. Er is ook nog een Star Wars-serie met Diego Luna in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief