Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Man in the High Castle S03 verschijnt 5 oktober

  •  
24-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Man in the High Castle S02 Poster
De tv-bewerking van het boek van Philip K. Dick is inmiddels ook zeker van nog een vierde seizoen.
The Man in the High Castle draait om een alternatieve toekomst, waarin Duitsland en Japan na het winnen van de oorlog de grootste wereld- machten zijn geworden. In het derde seizoen werkt Juliana Crain (Alexa Davalos), na haar zoektocht naar veiligheid in de neutrale zone, samen met handelsminister Tagomi (Cary-Hiroyuki Tagawa). Joe Blake (Luke Kleintank) wordt op een diplomatieke missie naar San Francisco gestuurd. John Smith (Rufus Sewell) bouwt ondertussen krediet op bij de Nazi high-society en Helen (Chelah Horsdal) neemt drastische maatregelen om haar familie te beschermen. Jason O’Mara (Agents of SHIELD) wordt straks geïntroduceerd als een nieuw personage. Hij kruipt in de huid van Wyatt Price, die met zijn familie als Ierse vluchteling in New York terecht komt en opnieuw op de vlucht slaat voor de invasie van de nazi’s.
Het derde seizoen van The Man in the High Castle verschijnt 5 oktober bij Amazon. Je kunt bij Amazon tevens kijken naar de Philip K. Dick-verfilming Electric Dreams.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief