Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Man in the High Castle S03 onthult trailer

  •  
27-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Man in the High Castle
De trailer wordt begeleid door een cover van U2's Pride (in the Name of Love) door de uit Berlijn afkomstige Lxandra.
The Man in the High Castle is gebaseerd op een boek van Philip K. Dick, wiens verhalen eerder bewerkt werden tot films als Blade Runner, Total Recall en Minority Report. De tv-serie speelt zich af in een alternatieve toekomst, waarin Duitsland en Japan na het winnen van de oorlog de grootste wereldmachten zijn geworden. In het derde seizoen werkt Juliana Crain (Alexa Davalos), na haar zoektocht naar veiligheid in de laatste neutrale zone, samen met handelsminister Tagomi (Cary-Hiroyuki Tagawa). Ze proberen het mysterie rond een aantal vreemde videobeelden van een parellelle wereld waarin de geallieerden als overwinnaars uit de strijd kwamen te ontrafelen. Ondertussen heeft John Smith (Rufus Sewell) krediet opgebouwd bij de nazi's en ontdekt hij dat ze werken aan een machine waarmee ze straks alternatieve werelden kunnen betreden.
Het derde seizoen van The Man in the High Castle verschijnt 5 oktober bij Amazon. Je kunt bij Amazon tevens kijken naar de Philip K. Dick-verfilming Electric Dreams.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief