Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Madame Blanc Mysteries: tweede seizoen start in november op BBC First

  •  
04-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1156 keer bekeken
  •  
Madame Blanc

© Acorn TV

Het nieuwe seizoen begint met een kerstspecial, waarin de festiviteiten onderbroken worden als de politiechef verdacht wordt van de moord op zijn vrouw.

Na het eerste seizoen is binnenkort ook het tweede seizoen van The Madame Blanc Mysteries te zien op BBC First: de zevendelige reeks gaat op vrijdag 24 november in première. De lichtvoetige misdaadserie volgt Jean White (Sally Lindsay), die in het vorige seizoen na de verdachte dood van haar man afreisde naar een dorpje in Zuid-Frankrijk, waar ze nu als amateurdetective misdrijven onderzoekt. De première van het seizoen speelt zich af rond de feestdagen, wanneer politiechef Caron (Alex Gaumond) verdacht wordt van de moord op zijn vrouw. En dus is het aan Jean en Dom (Steve Edge) om zijn onschuld te bewijzen. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Tony Robinson (Blackadder), Lee Boardman (Enola Holmes) en Harriet Thorpe (Absolutely Fabulous).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief