Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter heeft trailer

  •  
28-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
Josh Brolin gaat op jacht met zijn zoontje in de nieuwe Netflix-film van de makers van Vice Principals.
Brolin had dit jaar enorme successen in de bioscoop met Avengers: Infinity War en het vervolg op Deadpool (later dit jaar volgt nog een sequel op Sicario), maar is binnenkort ook te bewonderen op het kleine scherm. In de Netflix-film The Legacy of a Whitetail Deer Hunter geeft hij gestalte aan de bekende hertenjager Buck Ferguson, die een speciale afevering van zijn jachtserie wijdt aan een weekendje jagen met zijn van hem vervreemde zoontje Jaden (Montana Jordan). De trip verandert onverwacht in een avontuur, waarbij vader en zoon hun onderlinge band versterken. The Legacy of a Whitetail Deer Hunter werd geregisseerd door Jody Hill, die het scenario schreef met Danny McBride. Het duo werkte eerder aan Eastbound & Down en Vice Principals. McBride heeft in de film ook een bijrol als de cameraman van Ferguson.
Verder zijn ook Carrie Coon ( The Sinner ) en Scoot McNairy ( Godless ) in de film te zien. The Legacy of a Whitetail Deer Hunter is vanaf 6 juli te streamen op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief