Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Inspector Lynley Mysteries: Britse misdaadserie komt naar Videoland

  •  
17-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3996 keer bekeken
  •  
TheInspectorLynleyMysteries

© BBC Studios

Het gaat om de eerste twee seizoenen van het misdaaddrama over tegenpolen Thomas 'Tommy' Lynley (Nathaniel Parker) en Barbara Havers (Sharon Small).

De Britse misdaadserie The Inspector Lynley Mysteries verschijnt volgende maand bij Videoland: het eerste seizoen is te zien vanaf donderdag 8 februari en het tweede seizoen volgt op donderdag 29 februari. Het drama draait om twee totaal verschillende rechercheurs: de welgestelde en aristocratische Thomas 'Tommy' Lynley (Nathaniel Parker) en de uit de arbeidersklasse afkomstige Barbara Havers (Sharon Small). Tijdens het oplossen van misdrijven clashen de twee regelmatig over vraagstukken met betrekking tot gender en klasse. De zaken uit de eerste twee seizoenen zijn allemaal gebaseerd op verhalen uit de boeken van de Amerikaanse schrijfster Elizabeth George. In totaal werden er zes seizoenen gemaakt, waarbij het laatste seizoen stamt uit 2008.

Overigens is de serie vanaf donderdag 22 februari ook te zien op RTL8.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief