Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Innocents: verboden liefde in Netflix-serie

  •  
17-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
186 keer bekeken
  •  
The Innocents
Netflix onthulde de eerste teaser voor The Innocents, een bovennatuurlijk liefdesdrama met Guy Pearce.
The Innocents draait om de verliefde tieners Harry (Percelle Ascott) en June (Sorcha Groundsell), die beide besluiten van huis weg te lopen omdat hun ouders ze uit elkaar proberen te houden. Samen maken ze een bijzondere reis, terwijl er geheimen van hun ouders aan het licht komen die hun relatie zwaar op de proef stellen. The Innocents is een Britse Netflix Original en werd bedacht door Hania Elkington (The North London Book of the Dead) en Simon Duric ( The Crown , Black Mirror ). Guy Pearce ( When We Rise ) geeft in de serie gestalte aan een personage genaamd Halverson. De Australische acteur begon zijn carrière ooit op televisie in de soap Neighbours. Recentelijk maakte hij een film met regisseur Brian De Palma, waarin ook zijn vriendin Carice van Houten ( Game of Thrones ) te zien zal zijn.
Het eerste seizoen van The Innocents bestaat uit acht afleveringen. Hieronder zie je een sfeervolle teaser trailer, hoewel er nog geen releasedatum werd aangekondigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief