Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Hunters komt in april naar de NPO

  •  
14-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Hunters
Rolf Lassgård (bekend van zijn rol als Kurt Wallander) speelt de hoofdrol in deze Zweedse misdaadserie.
De film Jägarna (The Hunters) was in de jaren negentig een klein hitje in de Zweedse bioscopen en heeft nu een vervolg gekregen in de vorm van een tv-serie. Rolf Lassgård ( Wallander ) was in de film te zien als Erik Bäckström, een agent uit Stockholm die naar het noorden van Zweden reist en daar samen met zijn broer onderzoek doet naar het stropen van herten. In het tv-vervolg besluit de voormalig rechercheur (opnieuw gespeeld door Lassgård) een mijnbouwondernemer te helpen die belaagd wordt door milieudemonstranten. Hij raakt tegen wil en dank bij een politieonderzoek betrokken. Björn Carlström, de schrijver van de eerdere film, keert terug als scenarist en kreeg hulp van Stefan Thunberg, die werkte aan series als Beck en Wallander (echter niet de versie van Wallander met Lassgård).
De complete serie The Hunters is vanaf 19 april te zien op NPO Start Plus. De reeks wordt straks tevens uitgezonden op NPO 2, maar heeft daar nu nog geen datum.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief