Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Handmaid’s Tale: vijfde seizoen heeft volledige trailer

  •  
24-08-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
The Handmaid's Tale S05

© Hulu

De strijd tussen June (Elisabeth Moss) en Serena (Yvonne Strahovski) barst volgende maand los.
De strijd tussen June en Serena barst los in het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale en nu is er ook een trailer waarin we alvast een voorproefje krijgen. De serie, waarvan de eerste drie seizoenen momenteel herhaald worden op zender Fox, volgt dienstmaagd June (Elisabeth Moss) die moet overleven in het totalitaire Gilead, waar vrouwen door mannen onderdrukt worden. Aan het einde van het vierde seizoen SPOILER rekende June af met commandant Waterford (Joseph Fiennes), maar in het vijfde seizoen krijgt ze te maken met zijn op wraak beluste weduwe Serena (Yvonne Strahovski). The Handmaid's Tale begon in 2017 als een adaptatie van het gelijknamige boek van Margaret Atwood ( Alias Grace ), dat in 1990 ook al eens werd bewerkt tot een bioscoopfilm.
The Handmaid's Tale S05 is vanaf 15 september wekelijks te zien op Videoland, dat aftrapt met de eerste twee afleveringen.
Foto credit: Hulu
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief