Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Handmaid's Tale: vierde seizoen gaat in mei van start op Canvas

  •  
07-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
19617 keer bekeken
  •  
The Handmaid's Tale S04

© Hulu / MGM Television

De gewonde June (Elisabeth Moss) vindt onderdak in een boerderij, waar ze hulp krijgt van de 14-jarige Esther (McKenna Grace uit Ghostbusters: Fallen Empire).

Vanaf zondag 26 mei kun je op Canvas kijken naar dubbele afleveringen van het vierde seizoen van The Handmaid's Tale. Het drama is een bewerking van het gelijknamige boek van auteur Margaret Atwood en speelt zich af in het dystopische Gilead, waar de laatste nog vruchtbare vrouwen moeten werken als dienstmaagd en gedwongen worden kinderen te krijgen voor de heersende elite. In de première van seizoen vier vinden de gewonde June (Elisabeth Moss) en de overige voortvluchtige dienstmaagden onderdak in een boerderij, waar ze hulp krijgen van de 14-jarige Esther (McKenna Grace uit Ghostbusters: Fallen Empire). In Gilead probeert Lawrence (Bradley Whitford) te ontsnappen aan de doodstraf, terwijl de Waterfords (Joseph Fiennes en Yvonne Strahovski) vastzitten in Toronto en ontdekken hoe het met June gesteld is. The Handmaid's Tale kreeg in 2022 ook een vijfde seizoen en momenteel wordt er gewerkt aan een zesde en laatste seizoen dat in 2025 op televisie moet verschijnen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief