Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Handmaid's Tale S03 start 6 juni bij Videoland

  •  
27-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Handmaid's Tale S03
Een dag na de première in Amerika is de serie ook hier in Nederland weer wekelijks te volgen.
The Handmaid's Tale speelt zich af in het dystopische Gilead, een totalitaire republiek die ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten. De samenleving lijdt onder milieurampen en een kelderend geboortecijfer en er heerst een regime dat vrouwen als staatseigendom ziet. Als één van de weinige overgebleven vruchtbare vrouwen werkt Offred (Elisabeth Moss uit Top of the Lake ) als dienstmaagd binnen het huishouden van Commandant Waterford (Joseph Fiennes) en diens vrouw Joy (Yvonne Strahovski). Offred heeft maar twee doelen voor ogen: overleven en de dochter vinden die haar is afgenomen. In het derde seizoen zijn er ook nieuwe gastrolen van Christopher Meloni (Law & Order: SVU, Happy! ) en Elizabeth Raeser ( The Haunting of Hill House ). De dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood (Alias Grace ).
Het derde seizoen van The Handmaid's Tale is vanaf 6 juni wekelijks te volgen bij Videoland. Dat is slechts één dag na de Amerikaanse première op 5 juni bij Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief