Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Handmaid's Tale: ook tweede boek wordt serie

  •  
04-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
142 keer bekeken
  •  
The Handmaid's Tale S03
Het opnieuw door Margaret Atwood geschreven boek The Testaments volgt drie vrouwen uit Gilead.
Het binnenkort te verschijnen boek The Testaments, een vervolg op het in 1985 door Margaret Atwood geschreven The Handmaid's Tale, wordt verfilmd voor televisie. Waar seizoen twee van de tv-serie The Handmaid's Tale een direct vervolg was op het eerste seizoen, pakt The Testaments de draad juist pas vijftien jaar na het einde van het boek weer op. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van drie personages: een vrouw die opgroeide in Gilead, een Canadese tiener die ontdekt dat ze er is geboren, en Aunt Lydia (in The Handmaid's Tale gespeeld door Ann Dowd). De website Deadline schrijft dat Hulu in gesprek is met Bruce Miller, de showrunner van The Handmaid's Tale, over hoe ze The Testaments tot een 'extensie' van de huidige serie kunnen maken.
Het derde seizoen van The Handmaid's Tale (lees de recensie ) kwam vorige maand ten einde, maar de serie werd al door Hulu verlengd met nog een vierde seizoen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief