Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Good Fight S03 start 22 maart bij Videoland

  •  
13-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Fight S03
Videoland zal ook het derde seizoen van de advocatenserie met Christine Baranski wekelijks gaan aanbieden.
The Good Fight is een spin-off van The Good Wife , en is in Amerika te zien op CBS All Access, de VOD-dienst van zender CBS. De spin-off volgt de verdere belevenissen van advocate Diane Lockhart (Christine Baranski), die inmiddels samen met haar protegee Maia (Rose Leslie uit Game of Thrones) werkt voor het kantoor van Lucca Quinn (Cush Jumbo) in Chicago. Het derde seizoen gaat op 14 maart in Amerika in première en is bij ons in Nederland vervolgens vanaf 22 maart weer wekelijks te volgen op Videoland, waar de eerste twee seizoenen al te zien zijn. In het derde seizoen is er ook een bijrol voor Michael Sheen ( Good Omens ), die gestalte geeft aan de gewetenloze advocaat Roland Blum. Volgens de makers was Roger Stone één van de inspiraties voor zijn personage.
The Good Fight S03 is vanaf 22 maart wekelijks te volgen op Videoland. Het tweede seizoen eindigde op de elfde plek in ons overzicht met de 200 beste series van 2018.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief