Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Good Fight S02 komt naar Videoland

  •  
10-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
goodfight
Vanaf 12 maart kun je bij Videoland kijken naar nieuwe afleveringen van de rechtbankserie The Good Fight.
In Amerika trapt CBS All Access op 4 maart af met het tweede seizoen en Videoland zal iets meer dan een week later de eerste twee afleveringen ook in Nederland beschikbaar stellen. Vervolgens wordt er telkens op maandag (een dag na de uitzending in Amerika op zondag) een nieuwe aflevering toegevoegd. The Good Fight is een spin-off van The Good Wife en volgt de verdere belevenissen van Diane Lockhart (Christine Baranski). In de serie verkast ze samen met haar protegee Maia (Rose Leslie uit Game of Thrones) naar Chicago, waar het tweetal aan de slag gaat bij het advocatenkantoor van Lucca Quinn (Cush Jumbo). In het tweede seizoen wordt een advocaat van een ander kantoor door een cliënt doodgereden. Wanneer er vervolgens nog meer advocaten om het leven komen, begint ook Diane zich enigszins zorgen te maken.
Robert en Michelle King (de bedenkers van The Good Wife) bleven ook voor het tweede seizoen van de spin-off aan als showrunners. Het eerste seizoen van The Good Fight is al te zien bij Videoland. Ook The Good Wife is te zien bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief