Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Good Doctor S01 komt naar Ziggo

  •  
18-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
The Good Doctor S01
De eerste reeks van het ziekenhuisdrama is nu enkel te zien bij Videoland, maar daar komt verandering in.
The Good Doctor is een remake van een Koreaanse tv-serie en werd ontwikkeld door David Shore, de bedenker van House. De Amerikaanse versie volgt Shaun Murphy (Freddie Highmore uit Bates Motel ), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom. Hij verlaat zijn veilige omgeving op het platteland om in de grote stad aan de slag te gaan bij het St. Bonaventure-ziekenhuis in San Jose, waar Dr. Glassman (Richard Schiff) zich opwerpt als zijn mentor, terwijl de overige werknemers hem zien als een vreemde eend in de bijt. In Nederland is het eerste seizoen van The Good Doctor terug te kijken bij Videoland, maar alle achttien afleveringen van deze reeks komen volgende maand ook naar Ziggo Movies & Series. Het tweede seizoen is vooralsnog enkel te volgen bij RTL 4/Videoland.
The Good Doctor S01 verschijnt 8 maart bij Ziggo Movies & Series. In Amerika werd onlangs ook een derde seizoen van de succesvolle ziekenhuisserie aangekondigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief