Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Girls on the Bus: trailer voor politieke dramaserie van HBO Max

  •  
22-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
746 keer bekeken
  •  
melissa-benoist-carla-gugino-christina-elmore-natasha-behnam

© Nicole Rivelli / HBO Max

De reeks volgt vier concurrerende journalisten die tijdens hun verslaggeving van de aanloop naar de presidentsverkiezingen een hechte band opbouwen.

De politieke dramaserie The Girls on the Bus gaat volgende maand ook in Nederland van start op HBO Max: op donderdag 14 maart wordt er afgetrapt met de eerste twee afleveringen en daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe. De serie werd geïnspireerd door het boek Chasing Hillary, dat journalist Amy Chozick schreef op basis van haar ervaringen als politiek verslaggever. Chozick bedacht de serie in samenwerking met scenarist Julie Plec (The Vampire Diaries). The Girls on the Bus volgt vier totaal verschillende journalisten die samen op pad gaan om verslag te doen van de (aanloop naar de) presidentsverkiezingen. Melissa Benoist (Supergirl) geeft gestalte aan journalist Sadie McCarthy, die terugverlangt naar een vervlogen tijdperk van campagneverslaggeving en alles opzij zet voor de kans om een presidentskandidaat te volgen. Carla Gugino, Natasha Behnam en Christina Elmore spelen haar concurrenten, met wie ze uiteindelijk een hechte band krijgt.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief