Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Gifted krijgt tweede seizoen

  •  
06-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Gifted
De mutanten uit The X-Men-serie The Gifted mogen volgend jaar terugkeren voor een tweede seizoen.
The Gifted werd bedacht door Matt Nix (Burn Notice) en draait om ouders (Amy Acker en Stephen Moyer), die ontdekken dat hun kinderen (Natalie Alyn Lind en Percy Hines White) over bijzondere krachten beschikken. Het gezin ziet zich genoodzaakt om op de vlucht te slaan voor de overheid, waarna de kinderen in aanraking komen met lotgenoten als Blink (Jamie Chung), Polaris (Emma Dumont) en Thunderbird (Blair Redford). Garret Dillahunt (straks ook te zien in Fear the Walking Dead ) werd in het eerste seizoen geïntroduceerd als een dubieuze dokter die onderzoek doet naar mensen met bijzondere gaven. Het eerste seizoen van The Gifted zit er bijna op. Volgende week verschijnt er geen nieuwe aflevering, maar de week erop wordt de eerste reeks afgesloten met een dubbele aflevering. De serie wordt ook in Nederland uitgezonden door Fox.
The Gifted is niet de eerste X-Men-serie die inmiddels zeker is van een tweede seizoen. Ook Legion (bij ons eveneens te zien op Fox) mag volgend jaar terugkeren met nieuwe afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief