Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Gentlemen: trailer voor Netflix-serie van Guy Ritchie

  •  
22-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
530 keer bekeken
  •  
TheGentlemen

© Netflix

Een aristocraat (Theo James) erft het cannabis-imperium van zijn van hem vervreemde vader en belandt in een criminele onderwereld vol excentrieke figuren.

Vanaf donderdag 7 maart kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe Britse misdaadserie The Gentlemen van Guy Ritchie, die betrokken is als producent, schrijver en regisseur. De serie werd geïnspireerd door zijn gelijknamige film uit 2019, hoewel de tv-versie compleet nieuwe personages introduceert. Theo James (Sanditon) speelt Eddie Horniman, een aristocraat die het landgoed van zijn vader erft en ontdekt dat hij daarmee tevens eigenaar is geworden van een immens cannabis-imperium. Al snel duiken er schimmige types die een graantje mee willen pikken, maar Eddie krijgt tijdens het runnen van zijn nieuwe business hulp van de stijlvolle en genadeloze Suzie Glass (Kaya Scodelario). Ray Winstone (Sexy Beast) heeft een bijrol als de criminele vader van Suzie en verder zijn onder meer Daniel Ings (Lovesick), Vinnie Jones (die eerder met Ritchie werkt aan Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels) en Giancarlo Esposito (Breaking Bad) te zien.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief