Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Flight Attendant: komisch drama met Kaley Cuoco

  •  
21-10-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Flight Attendant
Een one-night-stand met een knappe vreemdeling (Michiel Huisman) verandert in een moordmysterie.
Kaley Cuoco ( The Big Bang Theory ) speelt met Michiel Huisman ( The Haunting of Hill House ) in The Flight Attendant. De komische thriller draait om een stewardess (Cuoco) die een one-night-stand beleeft met een knappe vreemdeling (Huisman), maar vervolgens wakker wordt met zijn lijk naast zich. Ze kan zich niet meer herinneren wat er nu precies gebeurd is en besluit het stil te houden, waarna het net om haar heen zich langzaam sluit. Het personage van Huisman lijkt dus al vroeg in de serie het leven te laten, maar we zien hem in de trailer tevens terugkeren als hallucinatie. Verdere rollen zijn er voor Zosia Mamet ( Girls ), Michelle Gomez ( Sabrina ) en Rosie Perez ( Birds of Prey ). Cuoco produceert de serie samen met onder anderen Greg Berlanti ( You ).
The Flight Attendant heeft nog geen Nederlandse aanbieder. In Amerika komt de serie op 26 november naar HBO Max, bekend van Love Life en Close Enough.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief