Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Deuce sluit af met een derde seizoen

  •  
21-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Deuce S02
Het tweede seizoen van de serie over sekswerkers in het New York van de jaren zeventig is net begonnen.
HBO heeft aangekondigd dat The Deuce verlengd wordt met nog een derde seizoen, waarmee de serie helemaal zal worden afgesloten. Het gaat dit keer niet om een door de zender in het leven geroepen stopzetting: bedenker David Simon (bekend van The Wire ) was altijd al van plan om het verhaal dat hij voor ogen had in drie seizoenen te vertellen. The Deuce volgt de opkomst van de pornoindustrie in het New York van de jaren zeventig. De ensemble cast wordt aangevoerd door Maggie Gyllenhaal en James Franco. Gyllenhaal speelt een prostituee die seksfilms wil regisseren en Franco is te zien als een ondernemer (en als zijn onbetrouwbare tweelingboer) die dat soort films produceert voor een lokale 'wise guy'. Het tweede seizoen van The Deuce wordt tot nu toe minder goed bekeken dan de eerste reeks, maar kreeg wel weer volop lovende recensies.
Hier in Nederland wordt momenteel telkens op maandag een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van The Deuce beschikbaar gesteld door Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief