Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Deuce S02 begint op 10 september

  •  
10-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Deuce S02
Ziggo maakte bekend wanneer het tweede seizoen van de bejubelde HBO-serie bij ons van start gaat.
The Deuce is afkomstig van David Simon (The Wire), wiens miniserie Generation Kill onlangs ook aan het Ziggo-aanbod werd toegevoegd. Simon creëerde de HBO-serie samen met George Pelecanos, die eerder al met hem werkte aan onder meer The Wire en Treme. Het tweede seizoen van The Deuce speelt zich af in het jaar 1978. De titel verwijst naar de bijnaam van 42nd Street in Manhattan, New York, een plek waar het toen wemelde van de prostituees. Maggie Gyllenhaal (The Dark Knight) is te zien als Eileen, één van de weinige prostituees zonder pooier, die de overstap wil maken naar het maken van seksfilms. James Franco (127 Hours) speelt een dubbelrol als Frank en Vincent Martino, twee broers die dat soort films gaan produceren voor Rudy Pipilo (Michael Rispoli).
Het aantal afleveringen van het tweede seizoen van The Deuce is nog niet bekend gemaakt, maar het eerste seizoen kreeg er acht, die nu on demand te zien zijn met Ziggo Movies & Series XL.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief