Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Dark Crystal: Age of Resistance heeft teaser

  •  
30-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Dark Crystal: Age of Resistance poster
De prequel-serie bevat het meest complexe poppenwerk waar de Jim Henson Company zich ooit aan waagde.
The Dark Crystal: Age of Resistance is een prequel op de film The Dark Crystal (nu te zien op Netflix) van Jim Henson uit 1982. Voor zijn dood in 1990 was Henson onder meer verantwoordelijk voor de poppen in series als The Muppets en Fraggle Rock. Age of Resistance speelt zich net als de film af in het koninkrijk Thra en volgt drie Gelfings - Rian (Taron Egerton uit Kingsman ), Brea (Anya Taylor-Joy uit The Witch ) en Deet (Nathalie Emmanuel uit Game of Thrones ) - op een missie om hun wereld te redden. De serie bevat het meest complexe poppenwerk waar het productiebedrijf van Henson zich ooit aan waagde: inclusief een aantal veldslagen waarin de poppen elkaar fysiek te lijf gaan. Bekijk hier de rest van de stemmencast.
The Dark Crystal: Age of Resistance is vanaf 30 augustus te zien op Netflix. De regie  was in handen van Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief