Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The CW verlengt al zijn superheldenseries

  •  
01-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Elseworlds
The Flash, Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow en Black Lightning krijgen allemaal nieuwe seizoenen.
Arrow is de serie waar het allemaal mee begon: de stripverfilming met Stephen Amell als Green Arrow zit momenteel in zijn zevende seizoen en krijgt straks dus ook nog een achtste reeks. Daarna werd het 'Arrowverse' op The CW uitgebreid met The Flash (zeker van een zesde seizoen) en Supergirl (nu zeker van een vijfde seizoen). Supergirl begon destijds op CBS, maar stapte na het eerste seizoen over naar The CW. Verder is Legends of Tomorrow zeker van een vijfde seizoen. Black Lightning krijgt straks een derde seizoen. Die serie is de enige van de vijf DC Comics-adaptaties op The CW die (nog) geen deel uitmaakt van het 'Arrowverse'. Overigens zagen we eind vorig jaar de cross-over Elseworlds , waarin Supergirl, Arrow en The Flash (te zien op de foto) hun krachten bundelden.
Alle superheldenseries van The CW zijn hier in Nederland te zien op Netlix. Mogelijk komt er straks nog eentje bij: The CW werkt namelijk aan een pilot voor Batwoman.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief