Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The CW verlengt al zijn superheldenseries

  •  
03-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Arrow Supergirl Flash
The Flash, Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow en Black Lightning gaan allemaal in ieder geval nog één jaar door.
Arrow is de serie waar het allemaal mee begon: de stripverfilming met Stephen Amell als Green Arrow zit momenteel in zijn zesde seizoen en krijgt straks dus ook nog een zevende reeks. Daarna werd het 'Arrowverse' op The CW uitgebreid met The Flash (nu zeker van een vijfde seizoen) en Supergirl (nu zeker van een vierde seizoen). Supergirl begon destijds op CBS, maar stapte na het eerste seizoen over naar The CW. Verder is Legends of Tomorrow inmiddels zeker van een vierde seizoen. Daarin krijgt Matt Ryan een vaste rol als demonenjager John Constantine. Tot slot is ook nieuwkomer Black Lightning zeker van een tweede seizoen. Die serie is de enige van de vijf DC Comics-adaptaties op The CW die (nog) geen deel uitmaakt van het Arrowverse.
Op Netflix kun je nu kijken naar nieuwe afleveringen van Arrow, Black Lightning en Legends of Tomorrow. Supergirl en The Flash worden later deze maand hervat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief