Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Crown S03: Tobias Menzies is prins Philip

  •  
29-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
118 keer bekeken
  •  
Outlander Tobias Menzies
Tobias Menzies (Outlander) neemt in het derde seizoen van The Crown de rol van prins Philip over van Matt Smith.
Eerder werden Paul Bettany ( Unabomber ) en Hugh Laurie (House) genoemd als mogelijke opvolgers van Smith, maar Netflix heeft nu toch gekozen voor Menzies, die een contract tekende voor twee seizoenen. Momenteel is de acteur te zien Outlander (het derde seizoen staat nu op Ziggo), waarin hij een dubbelrol vertolkt. Ook speelt hij de hoofdrol in de nieuwe miniserie The Terror op AMC en verder behoren Game of Thrones (als Edmure Tully) en Rome (als Brutus) tot zijn tv-credits. Recentelijk had hij nog een rol in The Night Manager. Menzies is de derde acteur die bevestigd is voor het nieuwe seizoen van The Crown. Olivia Colman ( Broadchurch ) volgt Claire Foy op als koningin Elizabeth en Helena Bonham Carter (Fight Club) neemt de rol van prinses Margaret over van Vanessa Kirby.
Het derde en vierde seizoen van The Crown worden tegelijkertijd opgenomen. Het derde seizoen verschijnt in 2019 op Netflix, gevolgd door seizoen vier in 2020.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief