Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Crown: derde seizoen heeft datum en teaser

  •  
12-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Crown S03
Olivia Colman volgt Claire Foy op in het derde seizoen van The Crown, dat in november op Netflix veschijnt.
Vorige maand vertelde Tobias Menzies, die straks de rol van prins Philip overneemt van Matt Smith, aan de BBC dat het derde seizoen van The Crown in november zou verschijnen, en de acteur blijkt gelijk te hebben: Netflix heeft de datum vastgelegd op 17 november. Olivia Colman ( The Favourite ) heeft nu de rol van koningin Elizabeth overgenomen van Claire Foy. Het derde seizoen speelt zich namelijk af in de jaren zestig, waarin Engeland het WK voetbal won en de Beatles met hun muziek de wereld veroverden, en de personages zijn allemaal ouder geworden. Zo volgt Helena Bonham Carter (Fight Club) Vanessa Kirby op in de rol van prinses Margaret. Verder werd Gillian Anderson ( The X-Files , Sex Education ) aan de cast toegevoegd als politica Margaret Thatcher.
Het derde en het vierde seizoen van The Crown worden naar verluidt tegelijkertijd opgenomen, waarbij het vierde seizoen waarschijnlijk wordt uitgebracht in 2020.
Lees ook de recensie van het eerste seizoen en leer meer over de intromuziek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief